Strona główna  ::  Kalendarz imprez  ::  Przydatne informacje  ::  Historia Pola  ::  Wizja Pola  ::  Mapka Pola  ::  Galeria  ::  Forum dyskusyjne

Rozrywka  ::  Kultura  ::  Sport  ::  Zdrowie  ::  Psy  ::  Praca  ::  Edukacja  ::  Gastronomia  ::   Niepełnosprawni  ::  Konkursy  ::  Linki  ::  Kontakt


14.08.2008, godz.: 20:00

NEUROSIS - koncert

Neurosis – amerykańska grupa grająca muzykę z pogranicza gatunków sludge metal, industrial i hardcore, wystąpi w Stodole.

Neurosis – amerykańska grupa grająca muzykę z pogranicza gatunków sludge metal, industrial i hardcore, jej styl podlega jednak ciągłej ewolucji i jest trudny do zaklasyfikowania. Powstali w 1985 roku w Oakland w Kalifornii. Wydali dziesięć albumów długogrających. Ich styl ewoluował od hardcore punka (płyta Pain of Mind) poprzez doom metal aż do ambientowych produkcji Tribes of Neurot (side project muzyków).

Wykonywana przez grupę muzyka zainspirowała wiele innych zespołów do muzycznych poszukiwań w zaproponowanym przez nią kierunku. Warto tu wymienić m.in. Isis oraz Cult of Luna, które tworzą muzykę osadzoną w bardzo podobnym klimacie, proponując jednak własne, oryginalne rozwiązania. Muzycy zespołu Neurosis tworzą też inny zespół, eksperymentalny Tribes Of Neurot – jest to tak jakby bardziej elektroniczno-ambientowe oblicze Neurosis.

Dyskografia
Pain of Mind (1988)
Aberration (1989, SP)
Empty (1990, SP)
The Word as Law (1991)
Souls at Zero (1992)
Enemy of the Sun (1993)
Locust Star (1996, EP)
Through Silver in Blood (1996)
Times of Grace (1999)
Sovereign (2000, EP)
A Sun That Never Sets (2001)
Official Bootleg.01.Lyon.France.11.02.99 (2002, live)
A Sun That Never Sets (2002, DVD, razem z Tribes Of Neurot)
Official Bootleg.02.Stockholm.Sweden.10.15.99 (2003, live)
Neurosis & Jarboe (2003, razem z Jarboe)
The Eye of Every Storm (2004)
Given To The Rising (2007)

NEUROSIS,
A Storm Of Ligot.
14-08-2008 r.

Bilety: 99/ 110 zł

Klub Stodoła,
ul. Batorego 10



« zobacz pełny kalendarz »
« powrót do strony głównej



brak imprez w tej kategorii w najbliższym czasie


zobacz pełny kalendarz imprez »

Pole Mokotowskie to idealne miejsce na spędzanie wolnego czasu. Miła atmosfera, liczne puby i imprezy, to coś dla Ciebie!

Odwiedź dział rozrywka i zobacz jakie imprezy czekają na Ciebie w najbliższym czasie. Dowiedz się co ciekawego dzieję się na Polu Mokotowskim w pubach i klubach!

zobacz więcej informacji »

Jestem zainteresowany / Uważam że to ciekawy pomysł:
możliwość wypożyczenia sprzętu pływającego
możliwość wypożyczenia rowerów
możliwość wypożyczenia leżaków
możliwość wypożyczenia sprzętu sportowego (piłki, badminton, bule, ...)
koszulki jako pamiątka z Pola Mokotowskiego
kalendarz na 2012 rok ze zdjęciami z Pola Mokotowskimi
możliwość wypożyczenia książek do czytania na Polu
więcej imprez plenerowych (masowych)
więcej zajęć sportowych (rozgrywki)
więcej zajęć edukacyjnych (spacery z przewodnikiem, warsztaty, pokazy)



zobacz wyniki »



Zobacz najnowsze filmy z Pola Mokotowskiego w dziale TV!

więcej na TV.PoleMokotowskie.pl »


Strona główna  ::  Kalendarz imprez  ::  Przydatne informacje  ::  Historia Pola  ::  Wizja Pola  ::  Mapka Pola  ::  Galeria  ::  Forum dyskusyjne

Rozrywka  ::  Kultura  ::  Sport  ::  Zdrowie  ::  Psy  ::  Praca  ::  Edukacja  ::  Gastronomia  ::   Niepełnosprawni  ::  Konkursy  ::  Linki  ::  Kontakt